HatseFlatse

Het nautische kledingmerk HatseFlatse is de officiële kledingsponsor van de Pampus Regatta en geeft alle deelnemende schippers een T-shirt cadeau t.w.v. € 34,95. Daarnaast voorziet het jonge Nederlandse kledingmerk de wedstrijdleiding van softshells tijdens het event.

 

HatseFlatse is een oer-Hollands merk dat haar kleding niet alleen ontwerpt in Almere, maar ook fabriceert en distribueert. Dat is uniek en maakt dat ze de hoge kwaliteit kunnen waarborgen. Extra bijzonder is dat HatseFlatse wordt geproduceerd bij Campus4Talent, een Almeers initiatief waarbij d.m.v. scholingstrajecten schoolverlaters en mensen met een uitkering nieuwe kansen krijgen.

De sponsoring van de Pampus Regatta is een logische keuze voor beide partijen. Zowel de Pampus Regatta als HatseFlatse zijn sterk verbonden aan de regio rondom het IJmeer. Bovendien zijn beiden relatief jong en is dit een mooie manier om samen verder te groeien en meer naamsbekendheid op te bouwen.

HatseFlatse is exclusief te koop bij Skipperland in Lemmer en via de webshop. Tijdens de Pampus Regatta zal het kledingmerk aanwezig zijn met een stand. Kijk voor meer informatie op www.hatseflatse.nl of volg HatseFlatse op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *